Mikä on Koulurauhaa-lehti?

Koulurauhaa on Kiva Kustannus Oy:n toimittama lehti koulukiusaamista vastaan. Lehden sivuilta löydät aiheeseen liittyviä julkisuuden henkilöiden ja urheilijoiden mielenkiintoisia haastatteluja, artikkeleita, kolumneja sekä käytännön neuvoja vaikean tilanteen tunnistamiseen ja käsittelyyn.

Koulurauhaa-lehti tarjoaa tärkeää tietoa kenelle tahansa kiusaamisen vastaisesta taistelusta kiinnostuneelle. Lehdestä saavat tukea ja työkaluja niin kiusattu kuin hänen vanhempansa, mutta se antaa ymmärrystä ja apua myös kiusaajille ja heidän läheisilleen

klr_300

Lehteä toimittamalla mahdollistetaan laadukkaan sisällön tarjoamisen lisäksi Auttavan puhelimen toiminta. Auttavaan puhelimeen voi soittaa joko kiusattu itse tai hänen läheisensä. Soittoajat ovat maanantaista torstaihin klo 12 -17. Puhelimeen vastaa Koulurauhaa-lehden päätoimittaja Esko Leipälä, jolla on yli 20 vuoden kokemus kiusattujen auttamisesta ja tulehtuneisiin tilanteisiin puuttumisesta konkreettisin keinoin.

Auttava Puhelin aukioloaika on 044 7044004 (Ma-To 12-17)

Huom! Koulurauhaa-lehti ei toimi yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Koulurauhaa-lehti on oma, itsenäinen toimijansa taistelussa koulukiusaamista vastaan. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli lehteä myydään väärin tiedoin. Meille on tärkeää toimia vain rehellisten yhteistyökumppaneiden kanssa.